Ambienti palvelee paitsi yksityisasiakkaita myös sisustamisen ja rakentamisen ammattilaisia. Kaikki edustamamme tuotemerkit ovat vahvasti edustettuina maailmalla lukuisissa laadukkaissa julkitilakohteissa kuten toimistot,  liiketilat, ravintolat sekä hotellit. Ammattitaitoa, kokemusta ja riittävää kapasiteettia  on paitsi julkitila projekteissa myös suurten asuntotuotanto projektien toteuttamisessa.

Asunnot

Arvoasuntorakentamisessa kiinnitetään yhä enemmän huomiota paitsi kohteen sijaintiin ja laadukkaaseen rakennustapaan myös sen sisustuksen tasoon. Edustamme korkeatasoisia keittiöbrändejä Binovaa ja Varennaa jotka  molemmat ovat edustettuina useissa korkeatasoisissa asuntokohteissa ympäri maailmaa. Molemmilla valmistajilla on keittiöiden, kodinhoitotilojen sekä säilytyskalusteiden toimittamisesta vaativiin rakennusprojekteihin runsaasti kokemusta. Sekä Binovalla että Varennalla on riittävä kapasiteetti kalusteiden toimittamiseen suuriinkin projekteihin ja toimitusvarmuus onkin aina itsestäänselvyys. Meiltä saa myös suunnitteluun tarvittavan tuen ja teemme myös  projekteissa yhteistyötä arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa. Kun kohteeseen valitaan Binova tai Varenna keittiö sen houkuttelevuus asiakkaalle on taattu. Neuvottelemme myös tarvittaessa loppuasiakkaan kanssa yksilöllisistä toiveista.

Toimistot

Tarjoamme edustavia ratkaisuja vaativiin toimistokohteisiin. Rimadesion valikoimasta löytyy useita toimistoihin tarvittavia elementtejä kuten erittäin laadukkaat liukuovet ja väliovat, neuvottelupöydät, hyllyt ja hyllyjärjestelmät sekä lipastot. Poliformin valikoimista löytyvät odotustilojen sohvat ja nojatuolit. Teemme toimistoprojekteissa yhteistyötä useiden arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa jolloin annamme teknistä tukea sekä autamme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun. Pienet toimistokeittiöt ja saniteettitilat voidaan toteuttaa laadukkaiden tuotteidemme avulla. Kaikilla toimittajillamme on tuotantokapasiteettia ja runsaasti kokemusta vastaavista julkitilaprojekteista eri puolilla maailmaa.

Muut projektit

Ambienti tarjoaa edustavia ratkaisuja moniin julkisiin kohteisiin kuten hotellit, ravintolat ja liiketilat. Olipa kyseessä suuri tai pieni projekti tuotteistamme löytyy aina juuri se jokin, joka tekee sisustuksesta ainutlaatuisen ja mieleenpainuvan. Annamme jokaisessa projektissa sekä suunnitteluapua että teknistä tukea. Autamme aina löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *